Gezellig tafelen met een goed glas wijn in een ongedwongen sfeer

SPEIS.

Chef Séraphin brengt je authentieke kost met een flinke scheut creativiteit. Vers en zonder franjes. Hij kookt met seizoensgebonden producten van mooie kwaliteit en past zich aan aan wat de markt te bieden heeft.

WEIN.

De selectie delicate Oostenrijkse wijnen is ter plaatse geselecteerd door gastvrouw Lisa en rechtstreeks geïmporteerd door BD Wine. Stuk voor stuk gepersonaliseerde wijnen met een zeer fijne, herkenbare zuurtegraad, die het Oostenrijks klimaat weerspiegelen. Elke wijn onderscheidt zich door de persoonlijke toets van elk van onze wijnbouwers.

Menu.

Lunch

  • 3-gangen / €28
  • Voorgerecht, hoofdgerecht / €26
  • Hoofdgerecht / €18

Suggestie

Elke middag en donderdagavond stelt de chef enkele suggesties voor.
De prijs is variabel.

 

Menu

Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond
kan je bij ons terecht voor
een 4-gangenmenu: 2 voorgerechten,
een hoofdgerecht en een dessert. / €55