Gezellig tafelen met een goed glas wijn in een ongedwongen sfeer

SPEIS.

Chef Séraphin brengt je authentieke kost met een flinke scheut creativiteit. Vers en zonder franjes. Hij kookt met seizoensgebonden producten van mooie kwaliteit en past zich aan aan wat de markt te bieden heeft.

Op woensdag, donderdag en vrijdag kan je ’s middags terecht in ons restaurant voor een heerlijke, gevarieerde vlotte lunch. Of laat je culinair verleiden door de suggesties van de chef.

Op  woensdag- en donderdagavond serveert de chef het menu waarbij u de keuze heeft tussen het 2, 3 of 4 gangen menu.

Op vrijdag- en zaterdagavond serveert de chef enkel het 4 gangen menu.

Uiteraard houden we graag rekening met speciale wensen en allergieën. Gelieve ons bij de reservatie in te lichten.

WEIN.

Zowel bij de lunch als bij de menu kan u kiezen voor aangepaste wijnen. De wijnen worden voorgesteld per glas.

De selectie delicate Oostenrijkse wijnen is gekozen door gastvrouw Lisa en rechtstreeks geïmporteerd. Stuk voor stuk gepersonaliseerde wijnen met een zeer fijne, herkenbare zuurtegraad, die het Oostenrijks klimaat weerspiegelen. Elke wijn onderscheidt zich door de persoonlijke toets van elk van onze wijnbouwers. Gastvrouw Lisa selecteert elke dag zorgvuldig haar wijnen in functie van het menu.

Menu.

Vlotte lunch

  • Lunch €25:
    voorgerecht en hoofdgerecht.

Suggestie van de chef

Elke middag stelt de chef enkele suggesties voor, op basis van het marktaanbod.
De prijs is variabel.

 

Menu

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel het 4-gangen menu.

Op woensdag- en donderdagavond
kan je bij ons terecht voor:

  • een 2-gangenmenu €40:
    voorgerecht en hoofdgerecht of
    hoofdgerecht en dessert.
  • een 3-gangenmenu €48:
    voorgerechthoofdgerecht en dessert.
  • of een 4-gangenmenu €58:
    2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert.