Gezellig tafelen met een goed glas wijn in een ongedwongen sfeer

SPEIS.

Chef Séraphin brengt je authentieke kost met een flinke scheut creativiteit. Vers en zonder franjes. Hij kookt met seizoensgebonden producten van mooie kwaliteit en past zich aan aan wat de markt te bieden heeft.

WEIN.

De selectie delicate Oostenrijkse wijnen is ter plaatse geselecteerd door gastvrouw Lisa en rechtstreeks geïmporteerd door BD Wine. Stuk voor stuk gepersonaliseerde wijnen met een zeer fijne, herkenbare zuurtegraad, die het Oostenrijks klimaat weerspiegelen. Elke wijn onderscheidt zich door de persoonlijk toets van elk van onze wijnbouwers. De volledige wijnlijst vind je op bdwine.be.

Menu.

Lunch

  • Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert / €28
  • Voorgerecht, hoofdgerecht / €26
  • Hoofdgerecht / €18

Suggestie

Onze suggestie verschilt van dag tot dag. De suggestie(s) zijn er elke middag en op donderdagavond. / variabele prijs

Menu

Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kan je bij ons terecht voor een 4-gangenmenu: 2 voorgerechten, een hoofdgerecht en een dessert. / €52