Gezellig tafelen met een goed glas wijn in een ongedwongen sfeer

SPEIS.

Chef Séraphin brengt je authentieke kost met een flinke scheut creativiteit. Vers en zonder franjes. Hij kookt met seizoensgebonden producten van mooie kwaliteit en past zich aan aan wat de markt te bieden heeft.

Op woensdag, donderdag en vrijdag kan je ’s middags terecht in ons restaurant voor een heerlijke en vlotte lunch. Elke dag stellen wij voor jou een verschillende lunch samen. Of laat je culinair verleiden door de suggesties van de chef. Op  woensdag- en donderdagavond serveert de chef het menu waarbij u de keuze heeft tussen het 3 gangen of 4 gangen menu. Daarnaast kan u ook kiezen uit de suggesties van de chef. Op vrijdag- en zaterdagavond serveert de chef enkel het 4 gangen menu, à la carte eten is dan niet mogelijk. Uiteraard houden we steeds rekening met speciale wensen en allergieën.

WEIN.

De selectie delicate Oostenrijkse wijnen is ter plaatse geselecteerd door gastvrouw Lisa en rechtstreeks geïmporteerd. Stuk voor stuk gepersonaliseerde wijnen met een zeer fijne, herkenbare zuurtegraad, die het Oostenrijks klimaat weerspiegelen. Elke wijn onderscheidt zich door de persoonlijke toets van elk van onze wijnbouwers. Gastvrouw Lisa selecteert elke dag zorgvuldig haar wijnen in functie van het menu.

Menu.

Vlotte lunch

 • 2-gangenmenu: voorgerecht en
  hoofdgerecht / €24
 • Hoofdgerecht / €18

Suggestie van de chef

Elke middag, woensdag- en donderdagavond stelt de chef enkele suggesties voor, op basis van het marktaanbod.
De prijs is variabel.

 

Menu

Op vrijdag- en zaterdagavond
kan je bij ons terecht voor:

 • een 4-gangenmenu: 2 voorgerechten,
  een hoofdgerecht en een dessert. / €55

Op woensdag- en donderdagavond
kan je kiezen voor:

 •  een 3-gangenmenu, /€45: een voorgerecht,
  een hoofdgerecht en een dessert.
 •  een 4-gangenmenu, /€55
 •  of keuze uit de suggesties.